men alltså vaaa?!

Herregud, har nu suttit med en essay sedan kl 15.00 idag. och den är fortfarande inte klar ska vara klar inom 2 timmar, men det tvivlar jag på att jag kommer att vara. Kan inte tänka längre...inte skriva mer. vill inge mer nu! ta mig härifrån!

skriver om Hilton hotels, nästa gång jag ser ett Hilton hotell eller självaste Paris.H så kräks jag...!!!
 Wish me luck!



Fyfader ass!! som norsken skulle ha sagt


vilan...

vädret har ändrats, mulet.

på promenaden såg jag en död katt i diket, då blev jag ledsen..tänkte på Bichamon som inte heller finns mer..

inspiratition..

Jag har blivit så inspirerad av min vän Fredic här i Troyes. En helt underbar person och har en så fin syn på livet.Han är vegan. Jag har aldrig gillat matlagning, men efter jag vart vegan nu i bara 5 dagar så känner jag skillnad! Jag lagar linser och gör supergoda fräsha sallader! och massa frukt. Mums!!Tänkte vara vegan tills jag kommer hem, sen får jag se vart det bär;) det endra jag riktigt hunnit sakna är pannkaka...Även att jag inte haft afte sen jag började..lite intressangt!

Just nu sitter jag och äter qunioagröt med Soyamjölk, äpplen och kanel. och ska snart ut på morgonpromenad..Sen blir det stekning i parken..Min kära rumsvän kom hem vid 06.00 tiden imorse efter en fest hon vart på, så jag tror inte att hon är så pepp på att följa med.. Men ska träffa Aliisa och Louise vid 12-tiden..

Jag fick tre vänförfrågningar på Fb igår som var underhållande..
1. Alkisgänget som alltid sitter utanför Lidl här i Troyes hund?
2. En man från Ryssland som har aktiviteter och intressen:Tjejer som vill ha samlag
3. En man från brunnflo, som anser sigsjälv att han har gått livets hårda väg, 50 år och ser ut som en knutte.

Hmmm.. svårt val detta?
...no

Ikväll är det Goodbye Party hos Agrita Buholde och Kitija Karlsone. Ska bli riktigt roligt!:)
 
Gjorde min bestälning till F-C igår, det blev:

fjällräven Regnbyxor
fjällräven Väska(så snygg)
fjällräven väst
fjällräven t-skirt
Överdrag till ryggsäck
Meal kit
Pannband



En bild från i sommaras då vi var på cykelsemester! Jag saknar familjen!

Speciellt Limpzon-Coveze


Fjällräven Classic!

Fick jobb imorse på classikern! åhh jag är så glad! Jag bara längtar till den friska luften alla sköna härliga människor och den mysiga stämningen däruppe:) holy mama! Kommer ihåg så väl förra åter då jag och Sara inte hade nog med bensin för att ta oss hem! haha! vilken härva! men det löste sig fint.. Och natten då vi sov i en barack med massa väskor. Och såklart Den mysiga vandringen till blåsjön!underbart!
Jobb blir det mellan 3-8/8 iallafall garantert!

Idag är det en mulen dag i Troyes, rätt skönt efter de 32 grader som var igår. Hängde i Parken med Aliisa och Mari, maris man Ouf kom en sväng också.. Riktigt mysig dag:) nu ÄNTLIGEN lite färg.. tack solen!


(fina minnen)

Nu blir det morgon/lunchprommenad.. Fylla på telefonen och ringa Sara..Sen kaffe på stan med Marilöken. skolan får vänta till ikväll!

On serait juste Toi et Moi
Près d'ici ou là-bas
Sans règles dignes et sans foie
Quand tu veux on y va
Toutes les couleurs du ciel
Un pleins de bouteilles
Du rhum, du vin, du miel
Quand tu veux on y va

finaste låten!

bulle i ugnen!

Har nyss Bakat GI bröd med solrosfrön och russin..mums! Och en stor Champinjonsallad i kylskåpet..haft lite att göra idag? ska träffa johanna och marilöken i city kl 20.15 för att sedan ta bussen till bbq där vi också ska träffa Aliisa.. det ska bli så kul!

Men först blir det nog en powernap! Jag är så glad nu, såg allt mörkt ett tag men nu skingrade sig molnen, och nu är allt bra igen!Allt löser sig!




It ain't hard to hold,
When it shines like gold,
You'll remember me.


gaaahhhggg..

Dåligt väder idag, så ingen park. måste ta tag i mitt liv = mitt skolarbete.. Och på det - Johannas sista dag.. Kan det bli värre?? Tror inte det... Sitter och samlar ihop kort och försöker att strukturera lite bland dem lägga ut lite på Fb m.m..går rätt bra, men har riktigt svårt att kolla på gamla kort.Känns som att tiden går alltför fort..Hinner inte med!



Snart är det du och jag mariLöken..du och jag mot världen..

jäkla skola!


Nu är jag så skolless så jag skulle vilja dräpa någon! Herreguud, det är så konstiga upgifter vi får och fattar nada! Nu blire en powerwalk på sådär 2 timmar, och en ny kost sista veckorna här...vegan+GI..likamed kakan metoden.
Imorgon blire solning med underbara Aliisa och MariLöken.Sen BBQ på kvällen.. sista kvällen som Johanna är här..Det gör mig ledsen!

Blev bjuden till södra Spanien idag av Alvaro..Jag måste tänka på saken.Låter lockande!

Tänker mycket på hemma.


goodbye party....




Tack för världens bästa sista kväll tillsammans!

Beckyard-partyt blev en toppen-eftermiddag, men snittar, champagne och fint sällskap!
UTT-galan var den största festen jag varit på! hetl sjukt!

Sov heeeela dagen igår! För att sedan äta middag på Hippo med gänget.. Gick förbi Martin och Paul på vägen hem för att säga hejdå..sorgligt!

Sitter just nu på lektion, Luxury Tourism.. jag spyr snart på luxury!

Puss och Kärlek

:)

Vilken gårdag! helt sjukt rolig! Födelsedagsfest hos Annsofie..Sen cottonclub..som vanligt:)
Löken kom tillbaka!! då blev vi alla glada:)

Nu blir det vila sen köpa klänning till galan, färga håret, plugga och kvällspromenad.Mys!

du är vacker, men att det spelar ingen roll. För skönhet finns inom oss.

tant karin.

Dagen går såå långsamt! Det måste hända ngt snart! Har nyss skickat in ansökan till Classikern, håller tummarna så mkt!
 Ska träffa Aliisa i UTT-parken kl 13.00, ska hinna på Bio-butiken innan bara..

-jag kom på att jag snart fyller år! Fick genast ångest..Jisses, hur gammal är jag..blev tvungen att räkna..19...20..21..? jaja hejsvejs!




Birthday @ rue Kléber

Idag fyller Annsofie.B år och det ska firas!:)
...Jag börjar dagen med min nya kärlek quinoagröt och Yogi green enegry tea, och snart blir det morgonpromenad i det vackra vädret!



sara är en underligt underbar person...

...för hon måste vara synsk! Jag gick och tänktehenne så mycket idag när jag tog min powerwalk, och vips! så ringer hon! Ingen blev nog lika glad som mig då på hela jorden!
  Jag bestämmde mig då för att söka jobbet på fjällräven classic i år igen i abisko 6-11 Augusti..så det blir kvällen to do!:)

GAAAHH! längtarrr!Helt sjukt kul det var förra året!

Jag saknar henne så det gör ont i hjärtat! Men snart blire gränsen du&jag!



den som int trivs hen jett va i olag

Infinity... och midsommar?

Har nyss kollat på en sån bra film! jiisses! skriver sen vad den hette, men va? måste ses. komedi! Vet ej vad den hette men ska ta reda på det!
Imrogn är det skola heela dagen, är verkligen less på skolan här! Mend et ska bli kul att träffa alla i klassen iallafall!:)
Ser ut som att Angelica kommer hit över midsommar! det vore så kul! martin och lucas har lovat mig och mari att vi ska få ha midsommarfirande på deras gård!:)
      På lördag är det UTT-gala..(fortfarande inte fixat klänning) men jag och malin har bjudit in 30 pers på heldagsfirande på våran bakgård, som en avslutningsfest som ska starta kl 14.00 och avslutas sedan runt 21.00, för då drar vi in på galan.. Dagen ska bestå av lekar, småplock, champagne och bakverk! Dj på galan är inte mindre än Guru Jush Project som gjort låten "infinity", så det ska bli kul! Hörde idag också att alla 3000 biljetter är sålda!


...snart kommer Norsken hem igen!!




Vem vill ha en slurp Cognac? dyra droppar;) bild från när vi var på studieresa i Paris i måndags..
 

Skypa med malin.a om en stund..

..likamed lycka för mig!

Sitter och skriver brev till farmor, det är så mycket jag vill skriva, men jag vet inte om allt jag vill säga kommer ner på papper..Jag saknar henne!

Efter skypemötet med pärlan så blir det långpromenad med Petter i lurarna, det gillar jag:)


fri

Idag känner jag mig fri, ingen skola, inga måsten, bara vara. Ska på secondhandaffären i centrum, sen på målarafären, som jag saknat! Men först diska så sambon inte blir sur;)


Håller på att fila på en tatuering..Det blir nog bra, min vän Billy ska hjälpa mig sen när jag kommer hem!
Jag saknar honom!

America, sweet Land of Liberty!

Ciao!

...hahahah!

läste mitt förra inlägg och vad betyder "fräffat på längeinns det?"

Det vet ingen som jag brukar säga..


Fina Louise och Fredrik i Torsdags!


Godmorgon..

Var på stan igår och köpte en brun "fransvästa" från Promod...så nöööjd, det gjorde så jag blev lite gladare;) Hittade ingenting till galan..men är riktigt sugen på att köpa en vit klänning och ngt band i håret..får se om jag hittar det!? Pratade med syrran igår! Då blev jag glad! Fick också värdens gulligaste mail av Papi..han kollade på Simpsons och saknade mig! Jag saknar Simpsons och papi!

hade lite tråkigt igår så jag fulade mig lite...vilka är dom fina damerna?





Nu blire Powerwalk, efter en onyttig frukost..;)


..shoppingterapi och melodifestival

Sitter i köket och väntar på att Louise ska komma ochdra med mig ut på lite shopping för hälsan.. fräffat på längeinns det? idag tror jag faktiskt det! Gråmulen dag, inte festsugen även fast det är melodifestivalen idag, funderar på att går mot strömmen idag och göra lite skola och söka jobb istället för att gå ut ikväll..
Drömmde om charlie sheen inatt..mycket mystisk dröm!Idag längtar jag lite hem...men det blir nog bättre då louise kommer hit. Puss!!

back to stay!!!

Im back..to stay!
Grillfester, ledighet, Parkhäng, vegmat, champange och lite lite skola..kan sammanfatta vad jag och mina vänner här har haft för oss de senaste veckorna. Ett slappt underbart liv:)

Mari har åkt hem till norge och jag saknar henne såå mycket! har kommit på att jag pratar mer norska här än franska, men språk som språk, det är väll bar att kunna norska flytande när man kommer hem från frankrike?


UTT galan närmar sig med stormsteg..det endra problemet är att jag inte har någon klänning! det är ett stort problem! hmmm...

Estelle hade fest igår, så jag och malin har bara vilat hela dagen och bara njutit av att vårat internet funkar måttligt bra... det endra missionet jag har idag är att få ut louise på en 2 timmarsprommenad, vilket inte är helt lätt! men jag ger inte upp!!
Har sovit på hennes soffa nu i två dagar. på en soffa som är 1.40 lång, trodde aldrig att det skulle gå, men har inte sovit så gott under hela vistelsen här, med fötterna utanför och huvet på armstödet sommnade jag direkt! Perfekt!

Ikväll är det pokernight hos J-P, får se hur det blir med den saken. tror nog att det blir fredagsmys istället:)

är btw världens lyckligaste att Linn och Malin har beställt Niceresan, Jag längtar så mycket!

Malin älskar kött!










RSS 2.0