väckarklockan..

jag blir galen på grannens hund som skäller från 0700-tills man lämmnar lägenheten.. Men idag var det rätt bra eftersom då hinner jag gå på gymmet innan vi ska bara semlor till Louis lilla Soirée Semla förfest..40 stycken. Det ska bli kul!
Ikväll är det Soirée Inter-Ecoles de Troyes, vilken ska bli sjukt kul! alla universitet i Champagne är inbjuda på en jättekrog vid centrum..


Kusinen Jennifer!

Världens grymmaste 12-åriga kusin:)

http://www.youtube.com/user/teletubby71

världens längsta dag..och Ferrari

Idag har det varit en låång dag.. trodde aldrig att den skulle ta slut, men snart så;) Idag har vi börjat med vårt Ferrari-arbete, det kommer att bli toppen! Jag, Malin, Mari, Johanna och Ann-Sofie..Underbara damer!
Idag skulle det igentligen komma en fransos och kolla på vårat badrum men han kom aldrig, konstigt. Jag hoppas verkligen att de ska fixa till skadan medan vi bor här men det får vi se..
 Imorn åker Malin och Johan in till Paris.. Är riktigt avundsjuk på det lilla kärleksparet!Tänk att åka till Paris med sin käraste..själv så blir jag kvar här och ska unna mig lite "Strategic marketing in the luxury tourism" i 6 timmars föreläsning imorgon..nice!
Imorgon har Tangy fest, kanske ska gå på den, we will se..;) Hörde igår av min moster att min Kusin Jennifer hade varit med på en sångtävling i Sundsvall, riktigt kul att höra, hon har verkligen talang!!Ska lyssna på youtube nu:)



Rolig kväll på Bomullsklubben..

Hörde av min kära syster att det kaaanske var ett litet paket påväg ner till mig från mina päron, hmm..har inte kolllat posten idag, så det kanske blir en trevlig överraskrning!

kärlek kakan-bakan<3

life--

http://www.youtube.com/watch?v=zwFS69nA-1w


Fin låt!
Idag har det varit en beige ultrarapid dag..Tråkig bara..Den första lektionen International Marketing är läraren helt värdelös, hon kan inte prata engelska, och totalt jätte grå. Somnar bara när man kollar på henne. Sen var det luxury hotel management med guy, som vanligt rätt bra lektioner.
Ska pigga upp mig med lite träning, men just nu känns det tungt..otroligt positiv till livet just nu?noo

Ngt roligt är att vi ska åka in till Paris på fredag på studiebesök under kursen "luxury hotel management" och kolla på lite hotell m.m, intressangt!.. Och på torsdag ska jag och Louise baka 40 semlor i hennes kök som är ca 3ggr3 m. Kan bli intressangt det med..



kärlek!
 jag saknar alla hemma..spec min limp!<3

paret<3


bra bröst!

Har avnjutit en skön dag här i Troyes med fina Johanna och Mari. Åt en caesarsallad på den irländska puben i solskenet i centrum, sen tog vi en kaffeicecream på Mc cafe.
Skrattade så att tårarna sprutade, underbara tjejer!



Det nordiska festen blev superlyckad, med Jämtländskt renkött, pepparkakor och lösgodis. Det blev också galenpanna och andra diverse lekar.. Kvällen avslutades på cotton, som vanligt, galet kul! Vi blev med lösbröst, Vi tog ett bröst var hem, sweet. bättre med 3 bröst än 2!
Johan är på besök också, och det tycker vi om! :)
Nu ska jag sussa! imorgon blir det skola först International Marketing sen Luxury Hotel Management totalt 6 timmars föreläsning. sen träning, Body Combat!



Har hittat ett par så jäklarns snygga träskor, kan man ha det?

puss!



kaffe på hörnet..

Skyndar mig att göra iordning mig för lite kaffe i centrum med Johanna och Marii. Gott! Så otroligt rolig fest igår! lägger upp bilder ikväll..
Hittade just ett lösbröst i min handväska, hmm..det går villt till när man går ut med de nordiska underbara vännerna.. Vågar man kolla kameran?;)



<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

hjärtat igen..

Efterlängtat samtal..hjärtat slog snabbt. kom hit!

I'm running away with you,
That's all I ever do,
And that's all we ever mean..

Meet me at the railroad bar,
About seven o'clock,
We talk while the sun goes down,
Watch the lovers leaving town...

This is for lovers, running away
This is for lovers running away, just for today

I'm running away with you,
From yesterdays news,
Lets leave it all behind,
Help me back to my mind..

This is for lovers,
Running Away....



kungen av livet..

I'm nobody without you,
Just a shell,
I'm like a flower with no smell,
It's a living hell.
Yeah, I'm nobody without you,
Just a frame,
I'm like a fire with no flame,
I'm living in shame.

'Cause you're my sunshine
To keep me warm,
You're my shelter and my hideout
In rainy days and storm.
You're my laugh-line when I am blue,
You put balm into my wounds,
I'm nobody without you
Yeah, I'm nobody without you

Yeah, I'm nobody without you,
Just a freak,
I'm like a bucket with a leak.
Oh boy, I am weak.
Yeah, I'm nobody without you,
Just a fool,
I'm like a jointer with no tool
Oh, life isn't cool

'Cause you're my sunshine
To keep me warm,
You're my shelter and my hideout
In rainy days and storm.
You're my laugh-line, make me feel new.
You give the only love I know,
I'm nobody without you.
Yes, I'm nobody without you
Yeah, I'm nobody without you
Just nobody without you.

LOVE



härlig dag!

Solen skiner på oss idag! Louise är här och tvättar och sen ska vi in till centrum! Idag tycker jag såå mycket om Troyes!


sitter på lektion

Just nu sitter vi på lektion, lite slita efter gårdagens partaj..Lektionen är 3 timmar..två timmar kvar..
Ikväll fyller tina år, då ska vi till henne och Abdul. Malin ska åka till Paris idag, så jag blir ensm i huset 1 natt, lite läskigt!

Bör införskaffas:alkolås på datan!

Nu måste jag koncentrera mig på International Marketing, just nu läser vi om IKEA.




...

Turn the lights out
This shit is way too fucking bright
Wanna poke my eyes out
If you wanna mess with my eyesight
Just let me get my head right
Where the hell am I?
Everything, everything is still a blur

Bestigit Carrefour..snigelafton, träning och busat

Igår så gick vi och besteg mataffären Carrefour som ligger 30 minuter utanför stan(gång). Jag drog på mig min stora ryggsäck och det såg genast ut som jag skulle vara ute 3 nätter på Kungsleden. Jag gillart;)
Vi hade så stora förväntningar, iallafall jag, och mitt shoppinghumör var på topp..Men när jag packade upp väskan när vi kom hem efter ca3 timmar, så insåg jag att det enda jag hade köpt som var ngt i form av värde var en Caramel vodka, som ska iofs förtäras ikväll..

Vi firade franskaprovssegern med en liten snigelafton hos oss.. Dom såg siktigt smarriga ut när vi tog ut dom små liven ut ur ugnen, jag petade ut en och stoppade den i munnen. oohh my good, den måste ha lekt i sandlådan hela sitt barns och vuxenliv den lille snigeln. Den smakade Jord!! Jag dog..och beslöt mig för att fransmännen får behålla sina delikatesser för sigsjälva..Men nästa gång blir det grodlår;)gulp...!
Här är en bild på snigelkalaset




Vi åt krabba också, det smakade bättre:)

Idag så skiner solen på oss i Troyes, och jag ska vara lite busig att inte medverka på franskan idag, jag vill bara träna och göra roliga saker..Ska träffa Johanna snart inne i centrum..Får se vart dagen leder:)

Träna bör man annars dör man ekade i mitt huvud hela vägen till gymmet...Och det blev 5 km idag. Vilken är ok.


klarade franskaprovet!!


Känns så otroligt underbart skönt att klara provet...Har varit lite orolig men nu är det klart! Fick ett B (!) om jag fick ett B så tror jag att alla i gruppen måste ha klarat det..men nu tänkter vi inte på det! huvudsaken är att 5 p av 30 är avklarade, och att jag slipper vara med på "memoars turismkursen" och skriva 30-60 sidor uppsats, men jag önskar all lycka till Louise och Fredrik (som jag igentligen skulle skriva den med)

Nu ska jag fira med ett litet run på gymmet, ska bli riktigt skönt!!

RSS 2.0